Tarjous

Akryylitaulu

Alkaen16,90 23,90
Näytä hinnat ja koot

Akryylitaulussa kuvasi painetaan Kodakin huippuluokan valokuvapaperille, jonka jälkeen kuvan päälle lisätään kirkas akryylilasi. Pienetkin yksityiskohdat pääsevat oikeuksiinsa lasipinnan suurentavan vaikutuksen ansiosta.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista akryylitaulua - lisäale 2.5%
Tilaa 3+ samankokoista akryylitaulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia akryylitauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90)
Nopea toimitus - vain
6-9 arkipäivää
Toimituskulut 7,90
Ilmainen toimitus
yli 39 tilauksille

Customer Reviews

Based on 5 reviews
80%
(4)
0%
(0)
20%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
P
Päivi Pulkkila (Kuopio)
Ikuistettu harrastus

Ikuistin kuvan harrastuksestani itselleni muistoksi. Kuvastani tehty taulu onnistui hienosti. Se on juuri sellainen kuin pitikin olla. Kiitos!

P
Pekka Löfman (Helsinki)
Pekka Löfman

Erittäin laadukas tuote. Hyvin pakattu!

K
Kaisko Susanna (Helsinki)
Luksustaulu

Tilattu tuote ylitti laadultaan reippaasti odotukseni. Asiakaskokemus oli niin tilaamisen, toimitusseurannan, pakkauksen kuin itse taulunkin osalta ensiluokkaista. Kuva piirtyi todella sävykkäänä ja vastasi Lightroomin / näytön värejä. Sijoituspaikka huomioon ottaen olisin itse voinut hiukan vaalentaa ennen tilaamista. Kokonaisuus huomioon ottaen täydellinen tuote, jota voin suositella.

E
Eija Vuorijärvi (Helsinki)
Priimaa tulee

Oikein hieno taulu tuli kuvastani. Parempi kuin odotin. Sain myös hyvää palvelua ja heti tilasin lisää.👍

Kiiltäväpintainen katseenvangitsija

Akryylitaulu luo kuvallesi 3d-efektin akryylilasipinnan avulla

Ripaus tulevaisuutta, toinen ripaus värikylläisyyttä, viimeistely korkealla kiillolla – siitä on Dekoan akryylitaulu tehty.

Kuvasi tulostetaan HP:n viimeisintä sukupolvea edustavalla 9-väritulostimella Kodakin premium-valokuvakuvapaperille, joka laminoidaan täysin valkoiselle polymeerikalvolle. Kuvan päälle kiinnitetään läpinäkyvä akryylipinta, joka antaa kuvalle värien saturaatiota parantavan, kauniin ja kiiltävän pinnan.

Akryylilasi on parempi kuin pelkkä lasiAkryylilasi on parempi kuin pelkkä lasi

Kuvanlaatu on meille tärkeintä, siksi tarjoamme ylivertaisen lasivaihtoehdon – akryylilasin.Kuvanlaatu on meille tärkeintä, siksi tarjoamme ylivertaisen lasivaihtoehdon – akryylilasin.

Normaaliin lasiin verrattuna akryylilasi on lähes kaikilta osin parempi vaihtoehto. Se on kiiltävämpää ja kestävämpää, mutta ennenkaikkea kirkkaampaa. Lasitaulun ongelmaa – vihertävää sävyä (joka muuttaa kuvan värejä) ei ole, vaan kuvasi värit kimaltavat kauniisti akryylilasipinnan läpi muuttumattomina.Normaaliin lasiin verrattuna akryylilasi on lähes kaikilta osin parempi vaihtoehto. Se on kiiltävämpää ja kestävämpää, mutta ennenkaikkea kirkkaampaa. Lasitaulun ongelmaa – vihertävää sävyä (joka muuttaa kuvan värejä) ei ole, vaan kuvasi värit kimaltavat kauniisti akryylilasipinnan läpi muuttumattomina.

Lasitaulun lähes ainoaksi eduksi jää sen edullisuus, mutta emme halua sinun joutuvan stressaamaan painavan lasitaulun käsittelyä, vaan tarjoamme akryylilasitaulun lasitaulun hinnalla.Lasitaulun lähes ainoaksi eduksi jää sen edullisuus, mutta emme halua sinun joutuvan stressaamaan painavan lasitaulun käsittelyä, vaan tarjoamme akryylilasitaulun lasitaulun hinnalla.