Tarjous -30%

Akryylitaulu

Alkaen19,90 27,90
Näytä hinnat ja koot

Akryylitaulussa kuvasi painetaan Kodakin huippuluokan valokuvapaperille, jonka jälkeen kuvan päälle lisätään kirkas akryylilasi. Pienetkin yksityiskohdat pääsevat oikeuksiinsa lasipinnan suurentavan vaikutuksen ansiosta.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista akryylitaulua - lisäale 2.5%
Tilaa 3+ samankokoista akryylitaulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia akryylitauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90)
Nopea toimitus - vain
6-9 arkipäivää
Toimituskulut 7,90
Ilmainen toimitus
yli 39 tilauksille

Customer Reviews

Based on 18 reviews
83%
(15)
6%
(1)
11%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
J
J. (Oulu)
Erinomainen

Akryylitaulun laatu ylitti odotukset. Värit ja tarkkuus olivat erinomaisia. Koko oli 75x50 mutta tarkkuus olisi riittänyt isompaankin. Hyvin pakattu. Toimitus kesti tasan kaksi viikkoa. Sahauksesta jääneen akryylimurun ja pölyn olisi voinut jättää lähettämättä.

K
Kati (Borlänge)
Very good

Really good product quality and fast delivery. I am very satisfied and recommend it.

Upea akryylitaulu 60 x 60 kokoisena. Kuva säilyi tarkkana ja akryylimuotoinen taulu antaa kuvalle hienosti syvyyttä. Toimituskin tuli nopeasti.

P
Pauli Ingström (Tampere)
Laatu

Erittäin laadukas akryylitaulu, toimitusaika noin 2 viikkoa… aika pitkä ?

H
H&H (Lempäälä)
Akryylitaulu 10x15

Toimitus nopeaa, hinta kohdillaan ja kuvanlaatu erinomaista. Tilaan kyllä toistekin!

Kiiltäväpintainen katseenvangitsija

Akryylitaulu luo kuvallesi 3d-efektin akryylilasipinnan avulla

Ripaus tulevaisuutta, toinen ripaus värikylläisyyttä, viimeistely korkealla kiillolla – siitä on Dekoan akryylitaulu tehty.

Kuvasi tulostetaan HP:n viimeisintä sukupolvea edustavalla 9-väritulostimella Kodakin premium-valokuvakuvapaperille, joka laminoidaan täysin valkoiselle polymeerikalvolle. Kuvan päälle kiinnitetään läpinäkyvä akryylipinta, joka antaa kuvalle värien saturaatiota parantavan, kauniin ja kiiltävän pinnan.

Akryylilasi on parempi kuin pelkkä lasi

Kuvanlaatu on meille tärkeintä, siksi tarjoamme ylivertaisen lasivaihtoehdon – akryylilasin.

Normaaliin lasiin verrattuna akryylilasi on lähes kaikilta osin parempi vaihtoehto. Se on kiiltävämpää ja kestävämpää, mutta ennenkaikkea kirkkaampaa. Lasitaulun ongelmaa – vihertävää sävyä (joka muuttaa kuvan värejä) ei ole, vaan kuvasi värit kimaltavat kauniisti akryylilasipinnan läpi muuttumattomina.

Lasitaulun lähes ainoaksi eduksi jää sen edullisuus, mutta emme halua sinun joutuvan stressaamaan painavan lasitaulun käsittelyä, vaan tarjoamme akryylilasitaulun lasitaulun hinnalla.