Tarjous

Canvastaulu kehyksellä

Alkaen35,90 50,90
Näytä hinnat ja koot

Kehys luo arvokkaan vaikutelman canvastaulullesi. Kehyksen reunoille on jätetty tilaa, jolloin canvastaulusi saa ilmavuutta ja kuva näyttää kelluvan kehyksen sisällä.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista canvas-taulua - lisäale 2.5%
Tilaa 3+ samankokoista canvas-taulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia canvas-tauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90)
Nopea toimitus - vain
5-8 arkipäivää
Toimituskulut 7,90
Ilmainen toimitus
yli 39 tilauksille

Customer Reviews

Based on 15 reviews
87%
(13)
7%
(1)
0%
(0)
7%
(1)
0%
(0)
M
Mimma (Turku)
Hyvä laatu & palvelu!

Taulun suunnittelutyökalu on hyvä ja toimiva, saapuneen taulun laatu mainio ja maksuton kuljetus kotiovelle asti mainio palvelu!

M
Miikka Koistinen (Raisio)
Canvastaulu kehyksellä

Kuva oli todella selkeä sekä kuvanmuokkaus oli riittävän kattava taulua suunnitellessa. Materiaalit vaikuttavat laadukkailta kehyksiä myöten

T
Timo Ruoholinna (Espoo)
Hyvä tuote, loistava palvelu!

Tilasimme useita erilaisia tuotteita (canvastauluja, alumiinitauluja ja galleriataulun). Muut tuotteet olivat loistavia, mutta valitettavasti kallein tuotteemme oli iso pettymys - emme aikoneet käyttää sitä laisinkaan. Olin yhteydessä asiakaspalveluun ja analysoimme yhdessä tilannetta: lopullinen syy jäi vähän epäselväksi, mutta valmistusvirhettä taulussa ei ollut. Dekoa kuitenkin tarjoutui vaihtamaan tuotteen toiseen. Se sitten tulikin ja oli oikein hyvä. Tuotteet siis hyvät ja erityisesti jäi mieleen Dekoa luotettavuus/ asiakkaan tyytyväisyyden arvostaminen.

A
Annikki Nevanperä (Taivalkoski)
canvastaulu

Huippu osaamista,suosittelen muillekkin