Galleriataulu

Alkaen 37,90 53,90 Tarjous

Alumiinitaulu premium-luokan viimeistelyllä! Galleriataulussa alumiinin päälle lisätty akryylilasipinta luo syvyyttä ja saa kuvasi väreineen säihkymään kauniisti.

Aloita suunnittelu

Tilaa 2 samankokoista galleriataulua - lisäale 2,5%
Tilaa 3+ samankokoista galleriataulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Tarjous ja alennushinta lasketaan ostoskorissa koskien kaikkia samaa kokoa olevia galleriatauluja.
Galleriataulun toimitusaika on 6-9 arkipäivää.
Toimituskulut 7,90 €. Ilmainen toimitus, kun tilauksesi arvo ylittää 39 €.

Alumiinitaulu premium-luokan viimeistelyllä! Galleriataulussa alumiinin päälle lisätty akryylilasipinta luo syvyyttä ja saa kuvasi väreineen säihkymään kauniisti.

Kaksi taulua samassa

Galleriataulun akryylikerros saa alumiinitaulun säihkymään.

Alumiinitaulun ja akryylitaulun välillä on vaikea päättää, sillä kummallakin on omat vahvuutensa. Valitse siis kummatkin!

Galleriataulun pohja muodostuu alumiinitaulusta, jonka päälle on kiinnitetty akryylilasi. Tämä nostaa alumiinitaulun yksityiskohdat suurennuslasin lailla esille ja saa taulun väreineen säkenöimään seinälläsi. Alumiinikerros tekee galleriataulusta lujan ja kestävän, akryylikerros puolestaan saa sen säihkymään eläväisillä väreillä.

Galleriataulu on nimensä mukaisesti galleriatason taulu – mallistomme jalokivi, joka sopii tilaan kuin tilaan.

Galleriataulu on modernin teknologian taidonnäyte

Esitä kuvasi sen vaatimalla tyylikkyydellä

Millimertrin tarkasti kohdistettu ja reunoistaan hiotut alumiini- ja akryylikappaleet luovat saumattoman teknologisen taidonnäytteen - jonka tunnet jo taulun painosta. Galleriataulu on oikea taulu parhaan lopputuloksen haluavalle.

Galleriantaulun sydämen muodostavaan Dibond-alumiinilevyyn huolella kiinnitetty akryylilasi on laminoitu Kodakin parhaalla laboratio-tason valokuvapaperilla, joka puolestaan on tulostettu HP:n viimeisimmän sukupolven 12-suutinjärjestelmäisellä tulostimella.