Sisustustaulut

Upeat sisustustaulut piristävät olohuoneen, lastenhuoneen tai vaikkapa WC:n ilmettä. Onko suosikkisi isot, pienet vai mustavalkoiset sisustustaulut? Dekoa toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien valokuvaajien ja taitelijoiden kanssa, joten hankkimalla netistä Dekoan sisustustaulun saat aitoa taidetta kotiisi.

6189 tuotetta
1 / 188

Dekoa sisustustaulut

Sisustus on tärkeä osa kaunista kotia. Taulut ja sisustus taas kuuluvat oleellisesti yhteen, sillä mikään ei ole helpompi ja vaikuttavampi keino tehdä kodin sisustuksesta persoonallinen kuin sisustustaulut. Canvas on materiaalina täydellinen pohja sisustustaululle, sillä valitsemalla taitetut reunat kuva peittää myös taulun reunat ja taulua on mukava ihailla myös sivusta.

Valitse suosikkikuvasi ja rajaa se helposti juuri haluamaksesi. Eri kokoja on laajasti saatavilla, joten esimerkiksi olohuoneen sisustustaulut on helppo tilata sopivassa koossa – isot ja pienet koot ovat kummatkin saatavilla.

Dekoan kehuttu, korkealaatuinen painatus saa sinut ihailemaan maailmankuulujen valokuvaajien ottamien kuvien pieniäkin yksityiskohtia aina uudelleen ja uudelleen. Laatuunsa nähden edulliset sisustustaulut ovat myös kiva lahjaidea.