Tarjous

Kuvakirja

Alkaen 13,90 18,50

Tallenna parhaat muistosi Dekoan premium-laadun kuvakirjaan.

  • Kovat tai pehmeät kiiltolaminoidut kannet omalla kuvalla, liimasidonta
  • Silkkimattaiset 180 g/m² tai kiiltävät 200 g/m² sisäsivut
  • Koot A4, A5, 21×21, 29×29 pysty-, vaaka, tai neliömalli
  • Sivumäärä 18-300. Lisää sivuja aukeama kerrallaan.
Aloita suunnittelu
Kirkas ja terävä kuvanlaatu
Nopea toimitus - vain 6-9 arkipäivää
Toimituskulut 7,90 € Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille

Customer Reviews

Based on 38 reviews
58%
(22)
34%
(13)
8%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
U
U.
Kuvakirja A5

Olen tyytyväinen suunnitteluprosessiin ja lopputulokseen. Tätä kuvakirjan kokoa A5 ei näkynyt muilla toimijoilla, mikä oli tällä kerralla pääasiallinen valintakriteeri. Ohjelman käyttö netissä oli sujuvaa, ei tarvinnut ladata erillistä sovellusta. Tekstin suuri koko lopputuotteessa hieman yllätti verrattuna suunnittelunäkymään. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen.

R
R.H.
Dekoa kuvakirja

Olen todella tyytyväinen tilaukseen. Kirjan laatu oli erinomainen. Tykkään myös, että taustakuvat ja erilliset leikekuvat, joita oli mahdollisuus kirjaan valita, olivat myös laadukkaita ja monipuolisia. Varteenotettavana kehitysehdotuksena ehdottaisin, että olisi valtavan hyvä ja todella paljon aikaasäästävää, jos näitä lisämateriaalikuvia/-taustakuvia pystyisi etsimään hakusanoilla. Nyt minulla meni kohtuuttomasti aikaa vain niitä kahlata läpi (vaikka jonkinlaisia teemakategorioita sinne oli laitettukin). Esim. hakusanoja: ”nuotti, luonto, kartta etc.”.

K
K.K.
Juuri sitä mitä tilasin

Kaikki toimi hyvin ja kuvat (tarkkuus,, värit ja asettelu) olivat siten kuten ohjelmassa, jolla tuotteen tein. Erittäin hyvää työtä ja mutkatonta näin asiakkaan näkökulmasta.

P
P.A.
Helppo suunnittelu, tuote hyvälaatuinen

Valikoima kuvakirjojen tekemiseen on suuri, suunnittelu on helppoa jopa i padilla, tuotteen saa helposti mieleisekseen. Painatuksen laatu on hyvä. Muihin kuvakirja-ohjelmiin verrattuna tämä on mielestäni selvästi parempi. Toimitus kesti n. reilun viikon. Kuvakirjan saaja oli äärettömän tyytyväinen laatuun.

Tee tyylikäs kuvakirja helposti ja nopeasti

Yli 100 valmista kuvakirjan mallia

Voit tehdä kuvakirjan alusta asti itse, tai aloittaa muokattavalla mallilla. Suosittuja teemoja ovat mm.

  • Matkakirja
  • Hääkirja
  • Kuvakirja lapsesta
  • Minimalistinen portfolio
  • Moderni Instagram-kirja
Olipa kuvakirjasi aiheena sitten mikä tahanasa, löydät ammattilaisen suunnitteleman elegantin mallin helposti. Lisäksi käytössäsi on satojen erilaisten somisteiden ja taustakuvien arkisto. Helppo tapa saada väriä ja elävyyttä kuvakirjasi sivuille!

Laadukkaat kannet viimeistelevät kirjasi

Valitse kahdesta eri vaihtoehdosta

Kovat kannet
Parhaat värit
Pehmeät kannet
Edullisempi hinta

Kuvakirjan kansiin voit valita suositut kiiltolaminoidut kovat kannet, tai soft-kuvakirjan taipuisat kannet, jotka ovat paksusta 300 g/m² kiiltopaperista. Kummatkin kestävät satoja selailukertoja ja huolellisesti tehty liimasidonta varmistaa, etteivät sivut irtoa kovassakaan käytössä.

Pystymallinen A4-kuvakirja kännykällä tehtynä
Vaakamallinen A5-kuvakirja, jossa kokemuksia sinisellä teemalla
Neliömallinen edullinen kuvakirja

Kuvakirjat kuudessa suositussa koossa

Valokuvakirja pysty-, vaaka-, vai neliömallina? Sinä päätät!

Kuvakirjojen kokovaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Suosittu A4-koon valokuvakirja on aina varma valinta, mutta ehkäpä haluat näppärän kokoisen A5-kuvakirjan? Toisaalta suuressa, XL-koon 29cm x 29cm kuvakirjassa kuvasi pääsevät säihkymään kaikessa loistossaan. Jos et osaa päättää, valitse keskikokoinen 21 x 21cm kirjamalli.

Aloita kuvakirjan tekeminen
Premium-kuvakirja lapsesta, jossa monta valokuvaa

Kuviesi arvoinen valokuvakirja

Dekoan kuvakirjat valmistetaan tarkkaan harkituista materiaaleista.

Haluamme, että jokainen valmistamamme kuvakirja täyttää odotuksesi ja näyttää valokuvasi parhaimmalla tavalla. Niinpä valitsimmekin premium-tason valokuvapaperit, joka tuntuvat tarpeeksi jämäkältä, mutta jotka myös toistavat kuvasi väreineen mahdollisimman kauniisti. Kaikkien kuvakirjojen sisäsivut painetaan valintasi mukaan 180 g/m² silkkimattapaperille tai painomestarimme suosittelemalle korkealaatuisimmalle 200 g/m² kiiltopaperille.

Lisää sivuja tarpeen mukaan

Vain 18-sivun minimipituus mahdollistaa kuvakirjan tekemisen edullisesti, eikä sinun tarvitsee maksaa sivuista, joita et tarvitse. Paljon valokuvia? Älä huolehdi, valokuvakirjan lisäsivut ovat edullisia, esimerkiksi A4-kuvakirjan lisäsivun hinta on vain 0,55 €.

Paras kuvakirja syntyy parhaalla suunnitteluohjelmalla

Ei ladattavia ohjelmia, ei tökkiviä päivityksiä tai hitaita valikkoja.

Moderni suunnitteluohjelma mahdollistaa miellyttävän ja nopean kokemuksen - kuvakirjan teko ei koskaan ole ollut näin helppoa. Et tarvitse erikoisosaamista tai paljon aikaa saadaksesi aikaan kuvakirjan, jota muut todennäköisesti luulevat ammattilaisen suunnittelemaksi.

Lisää sivuja tarpeen mukaan

Vain 18-sivun minimipituus mahdollistaa kuvakirjan tekemisen edullisesti, eikä sinun tarvitsee maksaa sivuista, joita et tarvitse. Paljon valokuvia? Älä huolehdi, valokuvakirjan lisäsivut ovat edullisia, esimerkiksi A4-kuvakirjan lisäsivun hinta on vain 0,55 € ja voit lisätä niitä aukeama kerrallaan.

Omien projektien tallennus ja kuvien tuonti on helppoa ja turvallista

Rekisteröityneenä käyttäjänä kaikki kuvakirja-projektisi löytyvät selkeästi omalta tililtäsi. Voit aloittaa kirjan teon vaikka kännykällä ja hoitaa viimeistelyn läppärillä.

Kuvia ei erikseen tarvitse siirtää laitteesta tai ohjelmasta toiseen, vaan voit helposti tuoda ne Facebookista, Instagramista tai Googlen kuvapalvelusta. Kuvat säilytetään modernien tietoturvastandardien mukaisesesti pilvipalvelimella ja pystyt käyttämään ladattuja valokuvia useiden eri kirjaprojektien kesken.

Siirry suunnitteluohjelmaan
Kuvakirja sovellus, jossa suunnittelu-ohjelma kännykällä ja tietokoneella