Kuvakirja

Alkaen 13,90 18,50 Tarjous

Valitse teema
Kuvakirjojen toimitusaika on 5-8 arkipäivää.
Toimituskulut 7,90 €. Ilmainen toimitus, kun tilauksesi arvo ylittää 39 €.

Tee tyylikäs kuvakirja helposti ja nopeasti

Yli 100 valmista kuvakirjan mallia

Voit tehdä kuvakirjan alusta asti itse, tai aloittaa muokattavalla mallilla. Suosittuja teemoja ovat mm.

  • Matkakirja
  • Hääkirja
  • Kuvakirja lapsesta
  • Minimalistinen portfolio
  • Moderni Instagram-kirja
Olipa kuvakirjasi aiheena sitten mikä tahanasa, löydät ammattilaisen suunnitteleman elegantin mallin helposti. Lisäksi käytössäsi on satojen erilaisten somisteiden ja taustakuvien arkisto. Helppo tapa saada väriä ja elävyyttä kuvakirjasi sivuille!

Laadukkaat kannet viimeistelevät kirjasi

Valitse kahdesta eri vaihtoehdosta

Kovat kannet
Parhaat värit
Pehmeät kannet
Edullisempi hinta

Kuvakirjan kansiin voit valita suositut kiiltolaminoidut kovat kannet, tai soft-kuvakirjan taipuisat kannet, jotka ovat paksusta 300 g/m² kiiltopaperista. Kummatkin kestävät satoja selailukertoja ja huolellisesti tehty liimasidonta varmistaa, etteivät sivut irtoa kovassakaan käytössä.

Pystymallinen A4-kuvakirja kännykällä tehtynä
Vaakamallinen A5-kuvakirja, jossa kokemuksia sinisellä teemalla
Neliömallinen edullinen kuvakirja

Kuvakirjat kuudessa suositussa koossa

Valokuvakirja pysty-, vaaka-, vai neliömallina? Sinä päätät!

Kuvakirjojen kokovaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Suosittu A4-koon valokuvakirja on aina varma valinta, mutta ehkäpä haluat näppärän kokoisen A5-kuvakirjan? Toisaalta suuressa, XL-koon 29cm x 29cm kuvakirjassa kuvasi pääsevät säihkymään kaikessa loistossaan. Jos et osaa päättää, valitse keskikokoinen 21 x 21cm kirjamalli.

Premium-kuvakirja lapsesta, jossa monta valokuvaa

Kuviesi arvoinen valokuvakirja

Dekoan kuvakirjat valmistetaan tarkkaan harkituista materiaaleista.

Haluamme, että jokainen valmistamamme kuvakirja täyttää odotuksesi ja näyttää valokuvasi parhaimmalla tavalla. Niinpä valitsimmekin premium-tason valokuvapaperit, joka tuntuvat tarpeeksi jämäkältä, mutta jotka myös toistavat kuvasi väreineen mahdollisimman kauniisti. Kaikkien kuvakirjojen sisäsivut painetaan valintasi mukaan 180 g/m² silkkimattapaperille tai painomestarimme suosittelemalle korkealaatuisimmalle 200 g/m² kiiltopaperille.

Lisää sivuja tarpeen mukaan

Vain 18-sivun minimipituus mahdollistaa kuvakirjan tekemisen edullisesti, eikä sinun tarvitsee maksaa sivuista, joita et tarvitse. Paljon valokuvia? Älä huolehdi, valokuvakirjan lisäsivut ovat edullisia, esimerkiksi A4-kuvakirjan lisäsivun hinta on vain 0,55 €.

Paras kuvakirja syntyy parhaalla suunnitteluohjelmalla

Ei ladattavia ohjelmia, ei tökkiviä päivityksiä tai hitaita valikkoja.

Moderni suunnitteluohjelma mahdollistaa miellyttävän ja nopean kokemuksen - kuvakirjan teko ei koskaan ole ollut näin helppoa. Et tarvitse erikoisosaamista tai paljon aikaa saadaksesi aikaan kuvakirjan, jota muut todennäköisesti luulevat ammattilaisen suunnittelemaksi.

Lisää sivuja tarpeen mukaan

Vain 18-sivun minimipituus mahdollistaa kuvakirjan tekemisen edullisesti, eikä sinun tarvitsee maksaa sivuista, joita et tarvitse. Paljon valokuvia? Älä huolehdi, valokuvakirjan lisäsivut ovat edullisia, esimerkiksi A4-kuvakirjan lisäsivun hinta on vain 0,55 € ja voit lisätä niitä aukeama kerrallaan.

Omien projektien tallennus ja kuvien tuonti on helppoa ja turvallista

Rekisteröityneenä käyttäjänä kaikki kuvakirja-projektisi löytyvät selkeästi omalta tililtäsi. Voit aloittaa kirjan teon vaikka kännykällä ja hoitaa viimeistelyn läppärillä.

Kuvia ei erikseen tarvitse siirtää laitteesta tai ohjelmasta toiseen, vaan voit helposti tuoda ne Facebookista, Instagramista tai Googlen kuvapalvelusta. Kuvat säilytetään modernien tietoturvastandardien mukaisesesti pilvipalvelimella ja pystyt käyttämään ladattuja valokuvia useiden eri kirjaprojektien kesken.

Kuvakirja sovellus, jossa suunnittelu-ohjelma kännykällä ja tietokoneella

Customer Reviews

Based on 19 reviews
63%
(12)
37%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
T.A.
Upea A5 kokoinen kuvakirja

Tilaamani A5 kokoinen kuvakirja oli todella hieno! Paperi on laadukkaampaa paksua materiaalia ja kuvat hyvän näköisiä. Tilaan teiltä myös jatkossa ja suosittelen myös ystävilleni.

J
J.R.
Kuvakirja

Tilausprosessi helppo ja vaivaton. Kansikuvan vaihtaminen automaattisen täytön jälkeen ei onnistunut, mikä ainoa miinus. Tuote on hyvälaatuinen.

J
J.K.
Loistava palvelu

Asiakaspalvelu vastasi todella nopeasti ja itse tuotteetkin lähetettiin jo muutaman arkipäivän kuluessa. Tilaamani kuvakirjat olivat laadukkaita. Suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen, mutta sillä pystyy myös halutessaan kikkailemaan enemmän.

S
S.O.
Kuvakirja lahjaksi

Helppo ja käytännöllinen työkalu kuvakirjan tekoon. Hinta varsin kilpailukykyinen ja kuvakirjan laatu odotusten mukainen. Maksamisrutiini ok, toimitusta tällä kertaa ei voinut seurata, mutta tuote saapui noin viikossa.