Tietoa toimituksesta ja tyytyväisyystakuusta

Tilausten toimitus

Pyrimme toimittamaan kuvatuotteesi mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikaan vaikuttaa tuotteen valmistusaika (n.3 työpäivää) ja kuljetukseen kuluva aika (n. 5 työpäivää), jolloin keskimääräinen toimitusaika on 6-9 työpäivää. Tilaukset toimitetaan suoraan tehtaaltamme Keski-Euroopasta.

Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilauksesi on lähetetty. Voit seurata tilauksesi kulkua suoraan lähetysvahvistuksesta klikkaamalla seurantalinkkiä, tai kirjautumalla tilillesi ja avaamalla kyseisen tilauksen tiedot.

Kaikki taulut lähetetään UPS:n kuriiripalvelulla, kuvakirjat toimittaa Posti. Tilauksesi lähetetään aina kotiinkuljetuksella ja pakataan asianmukaisesti suojattuun pakettiin. Ota yhteyttä löhetysvahvistuksessa mainitun toimittajan asiakaspalveluun, mikäli haluat muuttaa toimitusaikaa tai haluat noutaa paketin lähimmästä noutopisteestä.

Heräsikö toimituksesta kysyttävää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.


Tyytyväisyystakuu

Vikaa tuotteessa? Teemme uuden ilmaiseksi!

Kaikilla Dekoasta tilaamillasi tuotteilla on tyytyväisyystakuu. Takuu kattaa tuotteen valmistusvirheet sekä kuljetuksen aikana syntyneet vauriot. Saat aina uuden, vastaavanlaisen tuotteen veloituksetta.

Takuu ei koske tuotteita, joiden kuvissa on liian alhainen resoluutio. Kuvaohjelma ilmoittaa alhaisesta resoluutiosta, mikäli kuvasi resoluutio on alle suositellun rajan.

Laadukas kuvatuote ja täysin tyytyväinen asiakas on ykköstavoitteemme. Mikäli jostain syystä et ole tyytyväinen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa vastaanotettuasi tuotteen.

Tyytyväisyystakuu kuvatuotteille