Tarjous

Canvas-taulu

Alkaen 15,90 22,90
Näytä hinnat ja koot

Canvas-taulu on suosituin taulumme, eikä syyttä! Sivuille taittuva kangas antaa kuvalle syvyyttä ja kankaan tekstuuri luo silmää miellyttävän, luonnollisen pinnan.
Taulut pingotetaan valmiiksi puiseen kiilakehykseen, jonka syvyys on 2cm.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista canvas-taulua - lisäale 2,5%
Tilaa 3+ samankokoista canvas-taulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia canvas-tauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90 €)
Nopea toimitus - vain 5-8 arkipäivää
Toimituskulut 7,90 € Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille

Customer Reviews

Based on 122 reviews
80%
(97)
15%
(18)
5%
(6)
0%
(0)
1%
(1)
T
T.N.
Ylitti odotukset

Ostin 120x60 canvastaulun ja olen todella tyytyväinen! Taulu on laadukas ja toimitettiin kotiovelle. Yllätyin erityisesti siitä miten kevyt taulu on ja miten hyvin kuvan värit toistuivat kankaalla, jotenkin kuvittelin että ne olisivat olleet haaleammat. Ripustaminen oli helppoa ja ripustussetissä on mukana monta vaihtoehtoa ripustamiseen, mutta ripustusohjeita jäin silti vähän kaipaamaan.

T
T.H.
Taidan ostaa täältä jatkossakin

Kävin läpi kourallisen erilaisia "canvas-taulu omasta kuvasta" tarjoavia palveluita, ja päädyin lopulta Dekoaan. En ole katunut päätöstäni. Syitä tähän palveluun päätymiselle oli tietysti osaltaan hinta, mutta myös ominaisuudet. Missään muussa palvelussa ei ollut mahdollisuutta tehdä reunoista sellaisia kuin tässä. Oma kuvani oli jo etukäteen sovitettu taulun kokoon, mutta tässä ei otettu huomioon sitä, että taulun reunat tulee usein myös kuvasta, jolloin osa kuvasta kääntyy reunoille. Tämä palvelu mahdollisti sen, että sain tehtyä reunat peilikuva-ominaisuudella, jolloin koko kuva sai olla nätisti etualalla, ja reunoihin tuli kivasti kuvan jatkumoa hämäämään silmää.

Taulu toimitettiin nopeasti, kohtuullisen hyvin pakattuna, ja laatu on erittäin hyvä. Alkuperäinen kuva oli kännykkäkameralla otettu (Samsung S10), ja laatu ei ihan sieltä parhaasta päästä, mutta lopullinen taulu on kuitenkin menestys.
Otin AI kuvanparannuksen pientä lisähintaa vastaan. En tiedä oliko tällä mitään merkitystä lopullisessa versiossa. Pitäisi nähdä vierekkäin toinen taulu ilman kyseistä ominaisuutta.

Hyvää:
- Hyvä tuotevalikoima.
- Ominaisuudet editorissa.
- 3D näkymä, josta näkee miltä taulu näyttää eri kulmista.
- Nopea toimitus.
- Huokea hinta.
- Laadukas taulu. Jämäkkä kehys, hyvin pingotettu kangas, ja yllättävän hyvä kuva, alkuperäisen laadun ollessa vähän niin ja näin.

Huonoa:
- Editorin tilausnappula oli chat-painikkeen alla piilossa. Nohevana osasin kuitenkin "hakkeroida" sivua sen verran, että sain tilausnapin näkyville. Nyt näyttää sekin olevan korjattu.
- Olen pihi enkä kehtaa ostaa enempää tauluja, vaikka haluaisinkin.

Kiitos yksityiskohtaisesta arvostelusta ja chat-napin bugin ilmoittamisesta! AI-kuvanparannuksen vaikutus riippuu kuvasta. Parhaiten se toimii kuviin, joissa on edes jollakin tavalla yksityiskohdat näkyvissä, mutta joissa kuva pikselöityy skaalatessa kuvakokoa suuremmaksi. Todella puuroutuneita kuvia se ei korjaa, mutta keskimäärin kuvat rinnakkain laitettaessa vaikutuksen kyllä huomaa. Lisäksi saatamme korjata mm. kontrastia ja liian tummia varjokohtia samalla. Jokaiselle kuvalle optimoidaan parhaat asetukset, mikäli palvelu on valittu.

Mukava myös kuulla, että 3D-näkymästä oli hyötyä taulun suunnittelussa. Nyt se toimii vain canvas-tauluihin, mutta on tulossa myös muihin tauluihin.

S
S.R.
Tarja turunen

Suunnitteluohjelma toimii hienosti ja tilaus oli vaivatonta

N
Nimetön
Canvas taulut omista kuvista

Olin todella tyytyväinen Canvas tauluihin, kuvat olivat tarkkoja, kiinnitys helppoa. Miinuksena hidas postitus, mutta plussana että paketti tuli suoraan kotiovelle. Jatkossakin aion suosia Dekoa :)

Pahoittelut hitaasta postituksesta, helmikuun aikana kuljetuksessa ilmeni normaaliin nähden hieman viivettä :)

Eri reunavaihtoehdot viimeistelevät canvas-taulusi

Valitse reunat tukemaan kuvaasi

Kuva jatkuu suoraan canvas-taulun reunoiksi
Reunat muodostetaan pääkuvan peilikuvana
Kuva venytetään upealla efektillä reunoiksi
Valkoinen reuna rajaa taulusi kauniisti
Musta reuna luo dramaattisen vaikutelman tauluusi

Suoraan canvas-taulun sivulle kuvasta käännetty reuna on suosituin valinta, mutta muut vaihtoehdot ovat hyviä vaihtoehtoja, jos kuvasi on tarkasti rajattu. Esimerkiksi peilatuilla reunoilla kuvasi vaikuttaa jatkuvan taulun reunoiksi, mutta alkuperäinen kuva ei rajaudu.

Vinkki: Kokeile eri vaihtoehtoja suunnitteluohjelman 3d-esikatselun avulla! Näet helposti, miltä valmis taulu tulee näyttämään omalla kuvallasi ja saat juuri haluamasi taulun.

Kirkkaat värit ovat ylpeytemme

Valmistamme canvastauluja käyttäen ainoastaan HP:n lateksimusteita.

Lateksimusteet yhdistettynä canvas-taulujemme huippulaatuiseen kankaaseen luovat kuvillesi mahdollisimman erottuvat värit.

Lateksimusteiden etuna perinteisiin musteisiin on myös niiden vesiliukoisuus:

  • Turvallinen – ei vaaraa lapsille
  • Anti-allerginen
  • Ympäristöystävällisyys – haitallisia liuottimia ei käytetä

Käsityönä kootut ja laatuvarmistetut kangastaulut

Canvas-taulut kokoaa ja tarkistaa oikea ihminen.

Canvas-taulut pingotetaan kokopuiselle mäntykehykselle, joka ei vuosienkaan kuluessa väsy korkean vääntölujuutensa ansiosta. Kaikki käytämämme puu on FSC-sertifioitua, kestävän puunjalostuksen periaatteiden mukaan kasvatettua.

Automaattisessa konepingotuksessa canvastaulun kankaan pinta saattaa jäädä löysäksi. Dekoalla taulujen pingotus kiilakehykselle tapahtuu kokeneiden ammattilaisten käsityönä – millintarkasti.

Haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi. Tästä syystä jokainen canvas-taulu tarkistetaan pingotusvaiheessa huolellisesti kangas- ja tulostusvirheiden osalta.

Canvastaulu + kehys lisävaihtoehtona

Kehys antaa taulullesi arvokkaan vaikutelman.

Perinteinen canvas saa aivan uuden ulottuvuuden, kun yhdistät siihen kehyksen. Kelluva kehys nimensä mukaisesti antaa taulullesi tilaa hengittää, sillä taulun ja kehyksen välissä on pieni väli, josta kehyksen väri näkyy kauniisti läpi.

Kelluva kehys luo canvas-taulullesi arvokkaan ja ajattoman vaikutelman – samanlaisella kehyksellä varustettuja tauluja löydät huippugallerioista ympäri maailman!

Kehys on saatavissa viidessä eri värissä, joiden joukosta löydät varmasti suosikkisi. Kehys on saatavilla suosituimpiin taulukokoihin, kokolistan löydät suunnitteluohjelmasta.

Canvas-tauluille kehitetty kangas

Dekoan canvastaulut kestävävät ilman haalistumista.

Canvas-tauluja varten kehitetyn puuvilla-polymeerisekoitteen ansiosta kankaan pinta täyttää museotason kestävyysvaatimukset. Lisäksi aito taidekangas näyttää läheltäkin katsottuna paremmalta kuin yleensä canvas-tauluissa käytetyt muovikankaat.

Kankaan pintaan on sekoitettu hiuksenohut kalvo pH-neutraalia suoja-ainetta, joka estää naarmuuntumista, sekä auringon UV-valon aiheuttamaa haalistumista.

Nauti kirkkaista väreistä kuvissasi vuosikymmenten ajan!