Tarjous -30%

Puutaulu

Alkaen32,90 46,90
Näytä hinnat ja koot

Kokeile jotain persoonallista ja luonnonläheistä! Aidosta paikallisesta männystä valmistetussa puutaulussa puun luonnollinen pinta kuultaa kuvasi läpi, jolloin jokaiseen tauluun muodostuu oma, yksilöllinen kuvionsa.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista puutaulua - lisäale 2.5%
Tilaa 3+ samankokoista puutaulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia puutauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90)
Nopea toimitus - vain
6-9 arkipäivää
Toimituskulut 7,90
Ilmainen toimitus
yli 39 tilauksille

Customer Reviews

Based on 3 reviews
33%
(1)
33%
(1)
33%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
L
Laura Virtanen (Turku)
Canvastaulut

Tilasin kaksi kappaletta canvas tauluja. Itse tilaus oli jälleen helpompi tehdä kuin kilpailijalla (kokeillut aiemmin muuta yritystä ja siirtynyt tämän jälkeen Dekoan asiakkaaksi.) Palvelu oli myös nopeaa ja kotiin saapui kaksi juuri ajatusten mukaista taulua🤩 Suuri kiitos jälleen😍

E
Elina Väisänen (Kuopio)
Taulu omasta kuvasta

Taulun väritys oli parempi kuin mitä odotin. Reunat olivat hieman "röpelöset", voisivat olla enemmän viimeistellyt (hiotut). Muutoin olin tyytyväinen tuotteeseen.

W
Wate (Helsinki)
Digikuvasta puutaulu

Lopullinen kuva ei täysin vastannut esikatselua vaan jotkut kuvan ominaisuudet ja virheet korostuivat. Lisäksi taulu oli pienempi kuin luulin, joka on toki tilaajan vika. Olisi silti kiva nähdä esikatselussa jokin verrokki mittakaavaa varten, kuten viivotin, tulitikkuaski tai banaani.

Annos hipster-henkisyyttä

Puutaulu luo kuvallesi trendikkään ja maanläheisen vaikutelman.

Mikä sopisikaan paremmin suomalaiseen kotiin kuin puu? Puutaulu on suosittu uusi taulutyyli, jossa taulu itsessään on osa kuvaa.

Jokainen puutaulu on yksilöllinen, sillä puun syyt kuultavat kauniisti kuvan alta, luoden persoonallisia muotoja tauluusi.

Puutaulussa on modernia luonnollisuutta

Nykyaikainen printtiteknologia yhdistyy vastuullisesti kasvatettuun mäntyyn.

Puutaulumme ovat tulostettu FSC-sertifioidulle 11 millimetrin vahvuiselle mäntyvanerille UV-tulostusteknologiaa hyväksikäyttäen.