Tarjous -30%

Alumiinitaulu

Alkaen18,90 26,90
Näytä hinnat ja koot

Alumiinitaulu on moderni valinta. Kuva laminoidaan ohuelle alumiinipinnalle, jolloin kaikki yksityiskohdat jokaista pikseliä myöden erottuvat kauniisti. Alumiinitaulu on myös kevyt käsitellä.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista alumiinitaulua - lisäale 2.5%
Tilaa 3+ samankokoista alumiinitaulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia alumiinitauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90)
Nopea toimitus - vain
6-9 arkipäivää
Toimituskulut 7,90
Ilmainen toimitus
yli 39 tilauksille

Customer Reviews

Based on 65 reviews
82%
(53)
11%
(7)
2%
(1)
3%
(2)
3%
(2)
J
Jouni Heikkinen (Helsinki)
Omasta valokuvasta teetetty alumiinitaulu

Laadukas lopputulos. Vaikka kyseessä oli isokokoinen taulu, kuvan laatu vastasi alkuperäistä valokuvaa. Erityiskiitos taulun takana olevasta tukikehikosta, mikä helpottaa taulun kiinnittämistä. Tuotteet oli pakattu kuljetusta varten todella hyvin, kiitos siitä.

J
Jukka Peltonen (Espoo)
Valokuvasta taulu 40x60cm

Todella hyvänlaaatuinen alumiini taulu, kiitos.
Nopea toimitus hyvin pakattuna.
Olen jo tekemässä uutta tilausta!

A
Asko Lintumäki (Helsinki)
Alumiininen kuvataulu

Taulu on kevyt. Kahden ohuen levyn välissä on pehmeää materiaalia, jossa on kulmissa leikkauksen jäljiltä hieman rispaantumista. Kuvapinnoite naarmuuntuu herkästi jos siihen osuu jokin terävä esine. Joka tapauksessa tyylikäs ja näyttävä tuote.

S
Suvi (Helsinki)
Ikuistettu hetki alumiinitaululla

Tilasin alumiinitaulun kuvalla, joka on otettu Yhdysvalloissa, Michigan järven rannalla, jossa puolisoni kosi minua. Nyt voimme palata aina tuohon hetkeen<3 Taulun tarkka kuva ja kauniit värit koristavat olohuoneemme seinällä.

Teräväpiirtotaulu seinälläsi

Alumiinitaulu nostaa kuvasi yksityiskohdat esiin pikselintarkasti.

Dekoan alumiinitaulussa yhdistyvät moderni huipputeknologia, säihkyvät värit ja laserintarkat yksityiskohdat. Alumiinitaulu on korkeaa tulostuslaatua arvostavan ykkösvalinta.

12-suutinjärjestelmällä Kodakin parhaalle valokuvapaperille tulostettu ja Dibond-alumiinilevylle laminoitu valokuva on ehdoton katseidenvangitsija huoneessasi.

Mutta mikä erottaa Dekoan alumiinitaulun muista metallitauluista? Taulusi värejä naarmuilta ja UV-valolta suojaava, värien kontrastia lisäävä erikoissuihkupinnoite. Pinnoitteen avulla kuva saa kauniin, säihkettä lisäävän efektin.

Ällistyttävän kevyt alumiinitaulu

5-kerrosrakenne takaa helpon käsiteltävyyden.

Myös suuremman kokoluokan alumiinitauluja on helppo ripustaa seinälle ja tarvittaessa siirrellä. Dekoan alumiinitauluissa käytetään 5-kerrosrakennetta, jonka avulla taulu on kestävä, kevyt ja kuvanlaatu huippuluokkaa:

  • Taulussa ei ole vain yhtä, vaan kaksi kerrosta alumiinia, sillä myös pohjalevy on metallia.
  • Sivulta katsottuna taulussa on kauniit hopeat raidat, joiden väliin jää tiivistä vaahtomuovimassasta muodostuva musta välikerros.
  • Päälikerrokset muodostuvat itse valokuvasta ja kuvanparannuskalvosta.