Tarjous

Alumiinitaulu

Alkaen15,90 22,90
Näytä hinnat ja koot

Alumiinitaulu on moderni valinta. Kuva laminoidaan ohuelle alumiinipinnalle, jolloin kaikki yksityiskohdat jokaista pikseliä myöden erottuvat kauniisti. Alumiinitaulu on myös kevyt käsitellä.

Valitse ja aloita suunnittelu:
Teen taulun omasta kuvasta
Haluan etsiä valmiin kuvan

Tilaa 2 samankokoista alumiinitaulua - lisäale 2.5%
Tilaa 3+ samankokoista alumiinitaulua - lisäale 5%

Pysty- ja vaakamalleja voidaan sekoittaa. Alennus lasketaan ostoskorissa automaattisesti koskien kaikkia samaa kokoa olevia alumiinitauluja.
Ilmainen seinäkiinnityssarja (arvo 3,90)
Nopea toimitus - vain
6-9 arkipäivää
Toimituskulut 7,90
Ilmainen toimitus
yli 39 tilauksille

Customer Reviews

Based on 46 reviews
80%
(37)
13%
(6)
2%
(1)
2%
(1)
2%
(1)
P
Panu (Helsinki)
Abstrakti maisema ja linnunrata

Olen kyllä tyytyväinen taulujen laatuun. Valo ei aiheuta häiritseviä heijastuksia kuvissa mitä toivoinkin. Värit vastaavat molemmissa kuvissa alkuperäisiin väreihin. Jopa linnunradan ytimen värit ovat just niinkuin pitääkin.

M
Markku B (Helsinki)
Sumumaisemat

Olen Dekoan kanta-asiakas. Tilaan muutaman kerran vuodessa tuotteita Dekoalta. Olen tyytyväinen taulujen tekniseen laatuun ja nopeisiin toimituksiin.

I
Iiris (Tampere)
Iiris

Hyvä laatu oli tilaamissani tuotteissa, juuri sellaiset kuin toivoin. Sekä tilaamassani kirjassa että tässä alumiinitaulussa.

E
Elisa Sunnari (Helsinki)
Alumiinitaulu 40x60 sarjakuvapiirroksesta

Kuvan laatu on erinomainen, yksityiskohdat näkyvät hienosti. Taulu vaikuttaa todella kestävältä ja on, että siinä on ripustuskoukku valmiina. Toimitusaika oli nopea, vaikka UPS hieman sooloili toimituksessa.

Teräväpiirtotaulu seinälläsi

Alumiinitaulu nostaa kuvasi yksityiskohdat esiin pikselintarkasti.

Dekoan alumiinitaulussa yhdistyvät moderni huipputeknologia, säihkyvät värit ja laserintarkat yksityiskohdat. Alumiinitaulu on korkeaa tulostuslaatua arvostavan ykkösvalinta.

12-suutinjärjestelmällä Kodakin parhaalle valokuvapaperille tulostettu ja Dibond-alumiinilevylle laminoitu valokuva on ehdoton katseidenvangitsija huoneessasi.

Mutta mikä erottaa Dekoan alumiinitaulun muista metallitauluista? Taulusi värejä naarmuilta ja UV-valolta suojaava, värien kontrastia lisäävä erikoissuihkupinnoite. Pinnoitteen avulla kuva saa kauniin, säihkettä lisäävän efektin.

Ällistyttävän kevyt alumiinitaulu

5-kerrosrakenne takaa helpon käsiteltävyyden.

Myös suuremman kokoluokan alumiinitauluja on helppo ripustaa seinälle ja tarvittaessa siirrellä. Dekoan alumiinitauluissa käytetään 5-kerrosrakennetta, jonka avulla taulu on kestävä, kevyt ja kuvanlaatu huippuluokkaa:

  • Taulussa ei ole vain yhtä, vaan kaksi kerrosta alumiinia, sillä myös pohjalevy on metallia.
  • Sivulta katsottuna taulussa on kauniit hopeat raidat, joiden väliin jää tiivistä vaahtomuovimassasta muodostuva musta välikerros.
  • Päälikerrokset muodostuvat itse valokuvasta ja kuvanparannuskalvosta.